Ilman Joukkuetta Alkuperäiskansojen Nainen Voittaa

Anonim

Kansainvälinen ihailu on aiheuttanut uutisia nuoresta Tarahumara-naisesta, María Lorena Ramírezista, joka voitti ultramaratonin sandaaleissa ja alkuperäiskansojensa kanssa.

22-vuotias tyttö sijoittui ensimmäisenä palkintokorokkeelle suoritettuaan 50 kilometrin Ultrail Cerro Rojo -kilpailun seitsemässä tunnissa ja kolmessa minuutissa. Kilpailu pidettiin 29. huhtikuuta Pueblassa, Meksikossa.

Facebook-sivun ilmoitti tästä saavutuksesta. Anna kaikkien Tehuacán-ryhmien selvittää vastaavien uutisten levittäminen Puebla-yhteisöstä. Julkaisussa, joka tehtiin 13. toukokuuta, todettiin, että Ramírez voitti "ilman nesteliiviä, ilman tenniskenkiä, ilman lykraa ja puristusholkkeja". Ja hän lisäsi:”Ilman kaikkia näitä nykypäivän juoksijan esineitä. Menemättä lähettämättä mailia Nikeelle, ilman Facebookia, hän vain välttämättömyydestä voitti.”

Maria Lorena Ramirez

Urheiluvälineiden puutteesta ultramaratonin aikana nuoren naisen toimesta Orlando Jiménez, tämän tapahtuman järjestäjä toista vuotta peräkkäin.”Hänellä ei ollut yhtään geeliä, energiamakeisia, sokeriruo'oa tai laseja, tai niitä erittäin kalliita lenkkarit, joita me kaikki käytämme vuorille juoksemiseen. Vain pieni vesipullo, korkki ja bandana [huivi] kaulassaan ", Verne kertoi espanjalaiselle lisäykselle.

Tässä kilpailussa tytöllä oli kilpailijoina muita 499 urheilijaa 12 maasta. Hän sai 6 tuhannen Meksikon peson rahapalkinnon (juoksu kilpailuissa, Ramírez on omistautunut karjanhoitoon; hän kävelee päivittäin 10-15 km lehmiensä ja vuohiensa kanssa. Hänet pidetään tällä hetkellä yhtenä nopeimmista pitkän matkan juoksijoista Tarahumara-yhteisö.